Mina drömmars land: E-bok

Av Manne Fagerlind

Joseph har lämnat Uganda för att ta sig till norra Europa, där han hoppas kunna få den framtid som nekas honom i hemlandet. Han är beredd att genomlida vilka umbäranden som helst för att förverkliga sin dröm. Samtidigt har Henrik nått sina drömmars mål och hans IT-företag är enormt framgångsrikt. Men vad ska han göra nu? En intressant ny utmaning är ett ansiktsskanningsprogram som bland annat kan avslöja illegala immigranter. Henriks fru Lotta kämpar för det stora genombrottet som kläddesigner. Då händer något som får henne att ifrågasätta hela sin tillvaro. Att hjälpa papperslösa flyktingar kan kanske ge mening åt livet?

”Mina drömmars land” är en träffande skildring av dagens Sverige med alla dess kontraster, en stark berättelse om människor, drömmar och konsekvenser. Manne Fagerlind är en insiktsfull berättare som debuterade med ”Berg har inga rötter” och nu kommer med sin andra roman.

”Välskriven och märkligt underhållande debutroman”
Lotta Olsson, Dagens Nyheter, om Berg har inga rötter

”Skildringen av hur sjukdomen utvecklas är briljant … En lovande debut som gör att jag gärna läser fler böcker av Manne Fagerlind.”
Litteraturmagazinet om Berg har inga rötter

Bokfakta

ISBN
9789175370194

Format
Övrigt

Förlag
Damm Förlag AB

Utgivningsdatum
2014-01

Genre
Romaner (Svenska berättare)

Lämna ett svar